409. Oh, what a wonderful day!

Idag är jag riktigt på topp. Jag satt uppe ganska länge och pluggade igår men fick en hel del gjort. Var otroligt trött när jag gick och la mig så jag somnade nästan direkt. Det är väldigt ovanligt för att vara mig så det var otroligt skönt. Jag ställde ingen väckarklocka då vi har självstudier idag så jag behöver inte vara på skolan någon speciell tid. Det var bara så underbart att vakna halv åtta av att dagsljuset lyser genom fönstret och jag har fått sova en hel natt.

Idag är det som sagt självstudier på skolan som gäller. Jag har kvar lite på några av inlämningsuppgifterna som ska vara inne eller redovisas denna vecka och nästa. Men jag är på god väg så jag tror jag kommer hinna färdigt med allt idag.

Hade så gäna velat hälsa på Lillan idag men jag vet inte om jag hinner. Det är alltid ett litet projekt att ta sig ut till Holmsund men det är alltd värt det. Nu är det ju dock så att skolan kommer alltid först. Sen var det ju det där om att jag skulle sluta stressa.

Att göra idag då:

  • Gå på skolan och skriva klart uppgifterna
  • Besöka studenthälsan
  • 5 km löpning – maxtest Mars-Utmaningen

Lillan, om jag inte hinner med dig idag så lovar jag att ta mig tid snart. Saknar dig ju! Och kom ihåg att jag blir här hela sommaren.

Nu är det dags att packa matsäcken och gå till plugget. Ha en bra dag!

Tjingeling!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: