Nu har vi lekt färdigt!

Många av oss, däribland även jag, har varit ledig fram tills idag. Jag har haft en kanonledighet med mina vänner hemma i Norrbottens inland, och det känns lite tungt att komma tillbaka till verkligheten igen.

Min verklighet innebär just nu att jag är arbetslös. Det känns lite tufft. Jag har sökt lite kurser och har eventuellt en massa spännande saker framför mig, men ingenting är klart och jag svävar i ovisshet. Det är skrämmande, men spännande. Istället för att se det som att jag inte vet hur jag ska klara mig, så ser jag det som om jag har alla möjligheter i världen. Jag kan göra precis vad jag vill. Jag sitter inte fast någonstans utan jag ska göra det jag känner för.

Idag åker jag till Umeå för att vara där några dagar och försöka luska ut vad det faktiskt är jag vill. Ska ordna lite praktiska grejer också, kanske träna ett par pass på mitt saknade Iksu.

2012 är nystart på riktigt för mig. Jag tror dock att nästa gång jag laddar för att fira in det nya året så kommer jag vara väldigt nöjd med hur det faktiskt blev i slutändan.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: